четвъртък, 9 май 2013 г.

АПЕЛ ЗА СВЕТЛИНА ЗА СВЕТЛЕТО

Всяка от общо тридесет и двете листи да внесе средства по сметката на Светлана Килявкова, която се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, апелира водачът на ЛИДЕР в област Смолян Стилиян Аврамов.
Призивът на политика е заради необходимата, за извършването на животоспасяваща манипулация в Турция, сума от 80 000 евро. Парите се търсят във възможно най-кратки срокове от предизборните бюджети на партиите и коалициите, борещи се за мандат от Смолянска област.
Простите сметки сочат, че необходимите средства ще бъдат събрана до стотинка, в случай че всяка от партиите направи дарение по сметката на Светлето поне в размер на 5 000 лева. Смолянският ЛИДЕР съобщи, че партия ЛИДЕР вече е внесла своя дял от така необходимите парични ресурси, които ще върнат здравето и усмивката на младото момиче, з радост на нейните родители и приятели!
По думите на Аврамов няма нищо по-важно от човешкия живот. Той припомни, че трансплантацията е спешна и трябва да се осъществи възможно най-бързо, защото лекарите се опасяват, че болестта може да се активизира отново. В заключение смолянският ЛИДЕР подчерта, че последното, което желае е да използва тази проява на човечност за политически пиар. Той специално помоли конкурентите си в предизборната надпревара да пренебрегнат факта, че инициативата е на ЛИДЕР, както и че те са политици, а да постъпят като ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ и заедно да се опитат да върнат щастието на семейството на Светлето и нейната фамилия!

Сметката, по която можете да изпращате средства е:
IBAN: BG77 CECB 9790 1087 6209 00
BIC CECBBGSF.
Титуляр: Светлана Килявкова
Централна Кооперативна Банка
Или чрез pay pal:
paypal: st.kil@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар