петък, 7 октомври 2011 г.

8 ПРИЧИНИ, ЗА ДА ГЛАСУВАТ В ЧЕПЕЛАРЕ ЗА ГЕОРГИ ПОПОВ - C № 8

Георги Попов
 Олимпийският площад в Чепеларе отново стана арена на поредната предизборна проява. Тържествено украсен, вчера, понеделник, там официално бе открита предизборната кампания на кандидат-кмета от БСП Георги Попов. Дойдоха стотици граждани на общината, имаше и гости отвън. Актьорът Румен Бечев водеше митинга. За който специално бе дошъл от ...София и известният пиар-експерт Максим Бехар, който лично се е ангажирал с кампанията на Попов.
Слова, музика, песни и многокатни хора часове наред огласяха площада, прекъсвани периодически от едно непрестанно скандиране, познато ни и от преди - “По-бе-да!”, “По-бе-да!”, “По-бе-да”... Тон за което, като опитен диригент, даваше от трибуната самият Бечев, а множеството с готовност подемаше възгласа. А водещи в скандиранията, в хората, а и не само в тях, бяха младежи и девойки, декорирани с приятни “униформи” и червени шапки на главите. Да, символика имаше във всичко, впрочем. Дори и сред хората наоколо, много от които - с побелели коси - с умиление си спомняха миналото. Като известният ски-преподавател Христо Кръстанов - Тико...
Искам заедно да продължим модерното, прозрачно и отговорно управление на община Чепеларе, обяви доскорошният кмет Георги Попов пред множеството.
“Днес заставам пред Вас, за да поискам отново Вашето доверие. Заставам с високо вдигната глава, защото през тези четири години винаги съм се ръководил от ясни принципи. И съм се стремял към добро и справедливо управление на община Чепеларе. Затова искам заедно да продължим модерното, прозрачно и отговорно развитие на Чепеларе”.
С тези думи кандидатът Георги Попов откри предизборната кампания на БСП - своята за кмет, за общински съветници, чиято листа води, и за кметове на населените места в общината. Междувременно, преди официалния старт на кампанията - на пресконференция - Попов направи равносметка на изтеклия си мандат като кмет. Той подчерта, че за тези четири години в туризма, пътищата, социалните дейности, спорта и културата на общината са инвестирани близо 10 милиона лева, спечелени по национални и европейски програми. Освен тях, за благоустрояването на общината са осигурени 6 200 000 лева инвестиции, привлечени са и много частни инвеститори. Отделно от това други 28 проекта, разработени от екипа на общинската администрация, чакат одобрение и те са на стойност над 20 млн. лв. Като с тяхната реализация общината ще подобри водопреносната си мрежа, цялостната инфраструктура на района, ще осигури необходимите средства за развитието на тъй-важните сфери туризъм, образование, спорт и култура.
“Основната ни цел е превръщането на Чепеларе в целогодишна туристическа дестинация, привлекателна както за българските, така и за чуждестранните туристи”, обясни на съгражданите си Георги Попов. И подчерта: “Тази цел е залегнала в Общинския план за развитие и ние ще насочим усилията си в тази насока. А с развитието на туризма ще подобрим условията за живот на населението в общината, ще осигурим нови работни места и ще повишим доходите на хората”, допълни Георги Попов. И подчерта, че от всички кандидати за кметове само той поема твърд ангажимент община Чепеларе да стане още по-привлекателен туристически център. Никой друг кандидат за кмет не смее да поеме такова нещо.
Междувременно, пред съгражданите си Георги Попов изтъкна 8 ПЪРВОСТЕПЕННИ ПРИЧИНИ, ЗА ДА ГЛАСУВАТ ТЕ С ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА № 8. Т.е. за него.
На официалната трибуна на площад “Олимпийски” освен кандидатът за кмет на Чепеларе Георги Попов, бяха и кандидатите за общински съветници, издигнати от БСП, и ексдепутатът д-р Тодор Кумчев - председател на областния съвет на социалистите в Смолян. След официалната част, сборен оркестър от местни изпълнители в състав Мариела Каменова, Асен Ковачев - гост-солист от Смолян, Лазар Карагьозов, Костадин Бояджиев и Стоян Петров до късно забавлява събралите се хора с обичани български песни. А нашенските хора и скадиранията “По-бе-да!”, “По-бе-да!” до късно огласяха Чепеларе, чуваха се чак в Проглед, Павелско и Хвойна - твърдят от там...
Екип на“Родопи ВЕСТ”
и Предизборен щаб на ПП на БСП - Чепеларе

Няма коментари:

Публикуване на коментар