събота, 27 август 2011 г.

СНИМКАТА НА БОЙКО НАПОМНЯ НА ЧИНОВНИЦИТЕ КОЙ ГИ НАЗНАЧИЛ

За гредите и сламките

Снимката на Бойко Борисов стои на бюрата на чиновниците в държавната администрация, за да им напомня, че ги е назначил ГЕРБ. А и самият Бойко гледа кой влиза в кабинета им. Няма лошо, това е министър-председателят на България, коментира вчера гледки от кабинети в областната управа  кметът на Смолян Дора Янкова. И се зачуди на протеста на общинската съветничка от ГЕРБ Йорданка Кръстанова, която се възмутила в медиите, че в сайта на Община Смолян се представяла визитата на евродепутата Ивайло Калфин, възприемайки го като човек на БСП.
Отразили сме го като наш представител в Европарламента, напомни Дора Янкова. Като такъв между впрочем го представиха и приветстваха, и на събора в Арда, припомнят паметливи. Дори областният управител на Смолян инж. Стефан Стайков направи това и стоя до него, заедно с депутати от ГЕРБ по време на празника.
Колкото до осъвременяването на сайта, до преди малко повече от месец смолянчани ни информираха, че според сайта на областната управа зам.-кметът Костадин Василев въобще не фигурира, а мандатът му изтича. Пък е и коалиционен партньор на управляващата БСП-партия.
Явно като извадим гредата от своето око, бързаме да покажем на сламките в очите на другите...
Ани ЛЮБЕНОВА         

Няма коментари:

Публикуване на коментар