вторник, 24 юли 2012 г.

КЛУБ "ЗЕВЗЕК" СИ ТЪРСИ МАЖОРЕТКИ

За футболния турнир 

*Да махат с байрячета, но и да въртят пататници, нарежда изискванията към младите дами баш зевзечката Веска, а екипът й от сега е на тренировъчен лагер в Левочево и кара на хранителен режим “чевермьо без хляб”

Христо Стоичков и Веска Бабаджанкова
Търсим си доброволки - мажоретки, които освен да рипкат, трябва да ни подкрепят и с пататници, клинове, чевермица, бърканица и духовен стимулант по време на поредния благотворителен мач на клуб “Зевзек”. Той ще е идната неделя - 29 юли от 16 часа, обяви за Родопи ВЕСТ баш зевзечката Веселина Бабаджанкова. И заяви, че не държи толкова на дългите бедра на мажоретките, колкото на финните им кръстчета и на пъргавите им ръчици - да умеят не само да въртят байрячета, ами и да месят родопски баници. 
Тя разкри, че ако не друго, воденият от нея отбор се надява да обере овациите на публиката. От снощи вечерта зевзеците са на тренировъчен лагер в смолянското село Левочево по случай Илинден, където загрява футбол на малки ракии - 4 по 100, с шопска салата. По думите на Бабаджанкова там зевзеците са подложени на специален хранителен режим - “ядем чевермьото без хляб”. Но да не завиждат много на отбора й, защото му се налага да похапва и мръвката понякога и студена - демек въртяна е предния ден. 
На 28-29 юли 2012 г. Charity, Support and Change (CSC) ще реализира два проекта за настоящия месец, а именно турнир по футбол и волейбол, обяви Цветан Петров - един от организаторите на надпреварата.
Регистрацията за турнира по футбол ще е активна в периода 16-26 юли на сайта  /SmolyanCup.eu/, а желаещите да се включат в турнира по волейбол могат да се регистрират на място/28 юли/, на игрището на I-во СОУ, където ще се проведе самата игра.
Докато футболното дерби, за което се готви от месец клуб “Зевзек” ще се разиграе на 29 юли от 16:00 часа на стария стадион в Смолян.
Орлин КИСЬОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар