събота, 5 януари 2013 г.

ПИЯН БРИТАНЕЦ РАЗВЯВА ПРЕЛЕСТИ В ПАМПОРОВО

Следпразнично отрезвяване в съда

* Прекалил с пиячка златоградчанин се кани на полицаи “ще ви унищожа”...

Пиян до козирката ирландец показа прелести в лоби бар в пампоровски хотел. Почиващият в зимния курорт А. Й. К. ден преди Нова година в 23.30 часа влязъл в заведението, понагрял се на камината и неочаквано за останалите гости си свалил панталона. И започнал да си размахва атрибутите пред група гръцки туристи. Част от възмутените гости побягнали, а мъже от заведението застанали пред него, за да го прикрият от останалите гости в бара. Като го увещавали да се обуе. Един от тях пък се обадил в полицията, а пристигналите униформени съставили на ексхибициониста акт за констатиране на дребно хулиганство. И на 2 януари мъжът е изправен пред Районния съд на Чепеларе заради създаденото от него неудобство за останалите гости на заведението. Като особено отегчаващо вината обстоятелство магистратите отчетоха пияното му състояние. 500 лв. глоба му наложи съдът, а А.Й.К. ще плаща и 100 лв. разноски за преводач по време на съдебния процес.            
Същата глоба от 500 лв. отнесе и прекалил с алкохол златоградчанин. На 29 декември в 03.10 часа в града на Дельо войвода той се заканвал на патрулиращи полицаи: “Ще ви затрия и унищожа”. Дори започнал да ги блъска, преди това се опитал да се разправя и с друг посетител в заведение. Оказва се, че К.С.К. се е подквасил солидно, за да стигне до бабаитлъка. Младежът, с когото се закачил в бара също бил почерпен и когато двамата се задърпали, се намесили и други клиенти на заведението, за да ги разтърват. Тогава охраната на обекта извикала полиция, а униформените отнесли част от заканите и буйствата на К.С.К. Те обаче му щракнали белезниците и го прибрали на топло за 24 часа, хем да поизтрезнее. А още същия ден Златоградската Темида санкционирала храбреца по УБДХ.     
500 лв. глоба отнесъл и 25-годишен бургазлия, само че от Районния съд в Чепеларе. Подобно на британския гражданин П. И. вилнял в Пампорово, само че в предпразничните дни в 03.30 ч. В хотела мъжът нанесъл побой на 53-годишен хасковлия и отправил заплахи към 47-годишна жена от Стара Загора, което му коствало санкцията.
Жулиета МЕТОДИЕВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар