вторник, 27 септември 2011 г.

ДПС-РУДОЗЕМ ЗАЛАГА НА НОВИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Румен Пехливанов, НДСВ-координаторът Николай Даскалов и Митко Младенов
ДПС-Рудозем излезе с нови лица в листата си за общински съветници - от досегашния ОбС е запазен само ветеринарят д-р Владимир Янков. Това стана ясно вчера при представянето на коалиционната листа която застава зад кандидата за кмет Румен Пехливанов. Сред 17-те имена обаче са запазили позициите си двамата представители на Движението за социален хуманизъм - Митко Младенов и Тодор Каврошилов, които са досегашни общинари и участват в листата от името на движението. Тук е и кметът на Бяла река Хари Малинов, който пък е от квотата на НДСВ, което също е партньор на ДПС. Има представители и на Обединена социалдемокрация и ПД “Социалдемократи”, които също стоят зад кандидатурата на Пехливанов.
ДПС издига и нови имена за кметове на населените места, единствено управниците - Нюредин Моллабрахимов на Сопота  и Зия Магданлийски от Войкова лъка и Бърчево, остават същите. Братът на Румен Пехливанов - Венцислав, също се е оттеглил след два мандата в Рибница и кандидат от ДПС за селото е Андрей Кехайов.
В Чепинци хората на Доган не залагат на досегашния си човек Брахимбашев, а издигат Хайри Демиров. За Елховец е Добромир Шевелиев, а за Корита - Динко Русков.
В общинската ни листа са влезли само онези, които са набрали най-много гласове от събранията на местните организации, обясни обновлението Румен Пехливанов, като отхвърли съмнението, че досегашните представители на движението в ОбС не са работили добре и затова са подменени.
Ани ЛЮБЕНОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар