вторник, 27 септември 2011 г.

ЕКСЗАМ. НА ДОРА НЕ БИЛ РЕШИЛ КОГО ДА ПОДКРЕПИ

* 4 години Костадин Василев стоя в общинската власт на Смолян, сега напомня, че участвал в управлението и при друга конфигурация

Част от листата за общински съветници - от ляво на дясно Петър Кадиев, Стоян Иванов, Костадин Василев, Албен Хубенов, Сафедин Чикуртев.
 Заместник на кмета Дора Янкова - земеделецът Костадин Василев, не бил решил кого да подкрепи, ако се стигне до балотаж.
Ще преценим при какви условия и кого да подкрепим като центристка партия, аз съм участвал и в друго управление, и сега е въпросът да се докажа като експерт, заяви той, но не каза по какво е експерт. Така обаче намекна и за времето от кметуването на синия Данчо Киряков, при който пак от квотата на земеделците той бе секретар на Община Смолян. Сега обаче Василев играе за кмет и е водач на листата от земеделците на Стефан Личев. А вчера обяви публично кои са хората в нея.
Главната ни цел е Смолян, заяви още общинарят, който изкара този мандат като коалиционен партньор на БСП-кмета Дора Янкова чрез двамата си досегашни общински съветници в ОбС.
Сред главните му приоритети е безработицата, която ще бори със създаване на добри условия за частния бизнес. Проектът “Перелик”, за който съм стоял като общински съветник и стоя сега, ще открие до 10 хил. работни места, напомни пък вторият човек в листата му - синият Стоян Иванов. Проектите за пунктовете Горна Арда-Паранести и Рудозем-Елидже са също част от възможностите за отваряне на региона, коментираха още хората на Василев. А той самият видя решаването на проблема с бездомните кучета в отварянето на приют, в който да се гледат. Това обаче ще струва доста пари на данъкоплатците, вметна сам Василев, който представи и своите кандидати за кметове на населени места в общината.
Анета ТОДОРОВА                

Няма коментари:

Публикуване на коментар