петък, 30 ноември 2012 г.

ИНЖ. НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ СТАНА "МИСТЪР ИКОНОМИКА"

Собственикът на двете дружества “Горубсо” в Златоград и Мадан стана тазгодишният носител на наградата “Мистър Икономика”. Призът му връчи вчера министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев на официална церемония в Националния исторически музей. Общо 45 мениджъри и собственици на компании от България се състезаваха в тазгодишното изда
ние на конкурса на списание “Икономика” и www.economymagazine.bg. А председателят на Управителния съвет на “Минстрой Холдинг” инж. Николай Вълканов с инвестициите, които направи само за тази година в Родопите, поемайки едно оглозгано дружество с поделения в Мадан и Рудозем, заслужено спечели и признанието на хората в Смолянска област, коментират запознати. Негови конкуренти, номинирани за приза, се оказаха Васил Кънев, Антон Петров, Иван Чолаков и Красимир Узунов. Друго познато име - Ветко Арабаджиев, стана победител в категорията “За принос в развитието на туризма”. Наградата на собственика на “Виктория Груп” връчи зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.
Многобройните гости на събитието успяха да разгледат оригинала на Панагюрското златно съкровище и други археологически ценности от колекцията на НИМ. А връчването на наградите става в присъствието на министри, дипломати, представители на бизнеса и политиката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар